Nu öppnar Joes Burger i Gävle

Nu öppnar Joes Burger i Gävle

23/1 kl. 16:48

Fredag den 24 januari öppnar Gävles nya hamburgerrestaurang Joes Burger på Nygatan 13 i centrala Gävle. Det är ett nytt hamburgerkoncept med egna smaker och även kyckling-, halloumi- och vegetariska burgare på menyn.

  • Nu öppnar Joes Burger i Gävle

— Det är hamburgare som är den stora trenden nu och med vårt koncept och unika smaker är vi mycket förhoppningsfulla om att Gävleborna kommer att hitta till oss och trivas här, säger ägaren och Gävlebon George Gabraiel. Vårt erbjudande är riktigt bra burgare till priser som gör att man har råd och möjlighet att komma hit ofta.

Förutom sitt sortiment av hamburgare av olika slag så erbjuds även bl.a. sallader och milkshakes. Restaurangen har alkoholtillstånd och kommer att vara öppen alla dagar i veckan.
- Förhoppningen är att det här är första restaurangen i en ny kedja då vi verkligen tror på det här konceptet, säger George.

Öppettider:
Sön-tor 11.00-21.00
Fre-lör 11.00-23.00

För mer info se https://www.instagram.com/joesburgergavle/
Hemsida under uppbyggnad.

Om hamburgare
Maträten hamburgare härstammar från orten Hamburg i Tyskland. Ordet hamburgare betyder ”en person från Hamburg”. Hamburgaren som maträtt ”föddes” med tyska immigranter som kom till Amerika i slutet på 1800-talet. De lagade en hackad biff som fick namnet ”Hamburger Steak”. Brödet tillkom senare och då skapades det vi idag menar med maträtten hamburgare.


Artikeln är publicerad i den här och flera nyhetskanaler av den svenska presstjänsten Presstjänst - den svenska skrivbyrån för företag och organisationer. Vill ni ha hjälp med att skriva era nyheter samt publicerade och distribuerade till flera svenska nyhetstjänster, journalister och nättidningar? Vänd er då till http://www.presstjanst.se i samarbete med http://www.svenskpress.se

Denna artikel är publicerad på Totalmusic via SvenskPress.se.
Se villkor här »

Svensk Presstjänst

Svensk Presstjänst

Presstjänst

Från Gävle, Gästrikland

Medlem sedan 2007-05-04

Presstjänst är en svensk skrivbyrå och presstjänst som hjälper företag och organisationer att nå ut med sina nyheter. Från enkla nyhetsuppdaterin... Läs mer

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat denna artikel, du kan bli den första!

Google översättning

Facebook

Nyhetsbrev

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer