Boka ett besök av Gävle Lucia 2017

30/8, 2017 kl. 11:12

Lions Club har i flera år ordnat Gävle Lucia till många kommuninnevånares stora glädje. Man kan verkligen tala om att Gävle Lucia är ett ljus i mörkret, men på flera sätt! De pengar som Lions får in från sponsorer och uppträdanden där Lucia besöker arbetsplatser använder Lions i olika välgörenhetsprojekt, såväl lokalt som nationellt och internationellt. Även om det är några månader till snö och vinterstämning är det hög tid att boka ett besök av Gävle Lucia 2017.

När Gävle Lucia besöker företag och organisationer får man cirka 20 minuter skönsång av 12 lucior som sångtränats av Stellan Alneberg, som är en erkänt duktig sånglärare. Luciorna väljs ut enbart på sångliga meriter för att det ska bli så välljudande som möjligt. Lions ordnar transporter av både lucior och utrustning.
Det är Lennart Löf, mångårig medlem i Lions Club Gävle, som har hand om bokningarna. Framträdandena kostar 3-5.000 kr beroende på tid på dagen, längd på framträdandet etc.
– Vi har många som har haft besök av Gävle Lucia i en lång följd av år eftersom man gillar stämningen med luciatåget och den vackra sången, säger Lennart Löf.
De första framträdandena görs i slutet av november och pågår till mitten av december. Först till kvarn får förtur!
Så det är bara att ta upp telefonen och slå en signal till Lennart så får nu besök av Gävle Lucia.

Denna artikel är publicerad på Totalmusic via SvenskPress.se.
Se villkor här »

Gävle Lucia 2018

Gävle Lucia 2018

Medlem sedan 2016-07-04

Gävle Lucia är ett musikaliskt välgörenhetsprojekt som drivs av Lions Club Gävle.
Lions Gävle rekryterar flickor i åldrarna 15-22 till en musika... Läs mer

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat denna artikel, du kan bli den första!

Google översättning

Facebook

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng